SPORTSHOWROOM

Jordan 1 Mid

"Chicago"

554724-173

Jordan 1 Mid 554724-173 01
Jordan 1 Mid 554724-173 02
Jordan 1 Mid 554724-173 03
Jordan 1 Mid 554724-173 04

Dediščinska barvna shema te športne copate Jordan 1 Mid ji daje zanesljiv retro občutek in ikoničen videz. Njegova trojica odtenkov se zgleduje po drugih chicaških modelih, začenši z gimnastično rdečim podplatom. Ta živo obarvana gumijasta površina ima koncentrične obroče, ki izhajajo iz osrednje točke pod medialno stranjo sprednjega dela stopala, vozlišča v obliki zvezd na prstih, debele zanke okoli pete in vdolbino blagovne znamke Nike pod stopalnim lokom. Ti raznoliki vzorci oprijema skupaj zagotavljajo uporabniku odličen oprijem, medtem ko vmesni podplat s svojo popolnoma belo barvo ustvarja presenetljiv estetski kontrast. V notranjosti ta element vsebuje mešanico penastega blaženja in zaprtega zraka, ki zagotavlja največje udobje pod nogami.

Na zgornjem delu sta rdeča in bela barva ponovno druga ob drugi, slednja se pojavlja na srednjih delih stopala, prstnem delu in petah, prva pa krasi blatnik sprednjega dela stopala, dve prevleki za njim in tudi očesno obrobo. Poleg tega se živahen odtenek telovadne rdeče barve pojavi na ovitku ovratnika, kjer prinaša dodatne tonske spremembe, saj obdaja črn ovratnik, in na majhnem pravokotniku usnja na sredini pete. Na obeh straneh tega zadnjega elementa se pojavijo črne usnjene šape, ki se širijo po bokih in pogumno pristanejo na vsaki plošči na sredini stopala.

Mehka notranja obloga je prav tako črna, prav tako tudi podplat, na katerem je nameščen Jumpman v telovadno rdeči barvi. Medtem na zgornjem delu stopala prstni del s svojim ventilatorjem perforacij ponuja zračno površino. Jezik je izdelan iz belega platna in ima črne vezalke, ki se križajo po njem in se vlečejo skozi zanke, ki so vtisnjene v obloge na sprednjem delu stopala, na očesu in sprednjem delu ovratnika. Na vrhu je jezik opremljen z rdečo nalepko Gym Red z belo blagovno znamko Jumpman Air, nato pa stranski ovratnik krasi še en takoj prepoznaven simbol blagovne znamke. Na ovitku ovratnika je v črni barvi odtisnjen par kril Air Jordan Wings, ki tvori zadnji nepozabni del te klasične chicaške barve.

SPORTSHOWROOM uporablja piškotke. O naši politiki piškotkov.

Nadaljuj

Izberi svojo državo

Evropi

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

srednji vzhod