SPORTSHOWROOM

Jordan 1 Mid

"Light Smoke Grey"

554724-078

Jordan 1 Mid 554724-078 01
Jordan 1 Mid 554724-078 02
Jordan 1 Mid 554724-078 03
Jordan 1 Mid 554724-078 04

Barvne kombinacije na tem modelu Jordan 1 Mid so skupaj z umetelno izdelanimi elementi ustvarili prefinjen športni copat. Podplat iz gume se začne pod nogami in je razdeljen na podplat v barvi Light Smoke Grey, prekrit z različnimi vzorci oprijema za oprijem na visoki ravni, in bel vmesni podplat, ki je napolnjen z udobnim blaženjem, vključno z žepkom poskočnega zraka Nike Air.

Nad belimi šivi, ki obkrožajo vmesni podplat, je zgornji del, izdelan iz gladkih usnjenih plošč v treh dopolnjujočih se tonih. Osnovni sloj je bel, kar zagotavlja nevtralno platno, na katerem izstopajo druge barve. Svetlo dimno siva je prva od teh barv, ki se pojavlja na blatniku in prevlekah sprednjega dela stopala, plošči pete, na očesu in prevleki, ki obdaja gleženj. Drugi odtenek je odtenek črne barve, znan kot antracit. Poleg tega, da prekriva šumnike, ki krasijo stranice čevlja, ga je mogoče videti za sivo prevleko na ovratniku in ponovno na jeziku. Antracitni toni se razširijo tudi na notranjo podlogo, preden se podplat ponovno spremeni v sivo barvo.

Na zunanji strani je predal za prste zaznamovan z vrsto perforacij, ki prezračujejo stopalo in zagotavljajo dodatno udobje. Od prsta navzgor se skozi očesno odprtino vleče niz belih vezalk, ki so v kontrastu s črno barvo jezika pod njimi. Na vrhu tega elementa je nalepka svetlo dimno sive barve, na kateri je natisnjen nepozabni logotip Jumpman v beli barvi. To je le eden od več elementov blagovne znamke, ki poudarjajo zasnovo, drugi je bela krilca Air Jordan na stranski prevleki. Zadnji je še en Jumpman, ki ga najdete v sivi barvi na podplatu, ki zaokroži ta suvremen srednjevelenjski copat.

  • Spol Moški
  • Znamka Jordan
  • Kolekcija 1
  • Slog Mid
  • Koda 554724-078

SPORTSHOWROOM uporablja piškotke. O naši politiki piškotkov.

Nadaljuj

Izberi svojo državo

Evropi

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

srednji vzhod