SPORTSHOWROOM

Jordan 1 Mid

"Linen"

554724-082

Jordan 1 Mid 554724-082 01
Jordan 1 Mid 554724-082 02
Jordan 1 Mid 554724-082 03
Jordan 1 Mid 554724-082 04

Nežni toni se razprostirajo po tem Jordanu 1 Mid in ustvarjajo eleganten copat, ki ga ljubkovalno imenujejo Linen. Bela barva je osnova za preostalo zasnovo, ki se začne na sredini stopala, vidna pa je tudi na nogi, katere perforacije povečujejo zračnost v sprednjem delu stopala. Okoli tega je prekrivna plast College Grey iz vrhunskega usnja, tik za njo pa sta še dve plošči, ki se prekrivata s spodnjim delom podplata. Ta zadnji element se pomika navzgor čez zgornji del stopala in je povezan z vezalkami v nekoliko svetlejšem odtenku sive barve. Svetel odtenek prekriva tudi jezik, ki ima na vrhu všit našitek College Grey. Ta jeziček krasi bel logotip Jumpman nad besedo "Air".

Sredinski ovratnik copata je sestavljen iz osnovnega sloja v barvi svetle kosti in obroča na peti v barvi College Grey. Na stranski strani te plošče je viden niz belih kril Jordan Wings, ki čevlju dajejo močno prisotnost blagovne znamke. Temu je dodana še notranjost, na katere svetlem podplatu je natisnjen velik Jumpman v barvi College Grey. Medtem ima spodnji del pete še eno usnjeno prevleko v tem sivem tonu, na šivankah pa je uporabljena enaka uporaba barve in materiala, saj se raztezajo vzdolž stranskih sten.

Trdno podlago temu modelu zagotavlja podporni gumijasti podplat. Sestavljen je iz belega vmesnega podplata s teksturirano zunanjostjo in notranjostjo, ki združuje blaženje s peno in vzmeten žep z zaprtim zrakom Nike Air. Pod tem podplat vsebuje zadnjo uporabo barve College Grey na dizajnu, ki zapolnjuje celotno komponento, od vozlišč v obliki zvezde na prstu prek obročastih vdolbin pod sprednjim delom stopala do črt in blokov, ki so bili vtisnjeni v spodnji del pete. Vse to daje uporabniku zaupanje v oprijemljivo povezavo s podlago, videz pa zaključuje zadnji del napisa Nike poleg šumnika na sredini.

  • Spol Moški
  • Znamka Jordan
  • Kolekcija 1
  • Slog Mid
  • Koda 554724-082

SPORTSHOWROOM uporablja piškotke. O naši politiki piškotkov.

Nadaljuj

Izberi svojo državo

Evropi

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

srednji vzhod