SPORTSHOWROOM

Jordan 1 Mid

"Obsidian"

554724-174

Jordan 1 Mid 554724-174 01
Jordan 1 Mid 554724-174 02
Jordan 1 Mid 554724-174 03
Jordan 1 Mid 554724-174 04

Ta model Jordan 1 Mid ima dinamično dvobarvno zasnovo, ki mu daje slog dediščine. Obe barvi sta na enoti podplata, napolnjeni z zrakom, z belo barvo na teksturirani zunanji strani srednjega podplata in bogato mornarsko modro barvo, znano kot obsidian, na zunanjem podplatu. Ta zadnji sestavni del je po vsej dolžini napolnjen z oprijemljivimi strukturami. Pod sprednjim delom stopala je vrsta koncentričnih krogov, ki se širijo iz osrednjega kroga na medialni strani, medtem ko peta vsebuje trdno oblikovane konice, ki uporabniku pomagajo samozavestno postaviti nogo.

Drobno belo usnje služi kot spodnji sloj zgornjega dela, kjer je vidno na predelu prstov, ploščah srednjega dela stopala in zgornjem delu srednje izrezanega ovratnika. Na vrhu te elegantne podlage je več obsidianskih prekrival. Prvi med njimi je blatnik sprednjega dela stopala, ki se ovija okoli perforiranega prsta, za njim pa so na obeh straneh še dodatni prekrivala. Ti segajo od srednjega podplata navzgor in se prekrivajo z obsidianskim ušesnim vložkom, s katerim si delijo nekaj očesc. Bele vezalke se vlečejo skozi te in navzgor preko belega tekstilnega jezika. Na zgornjem delu vstopajo in izstopajo iz dveh očesc na ovratniku, ki je prav tako temno modre barve, tako kot peta pod njim.

Barvne različice tega športnega copata prinašajo močne učinke blagovne znamke, najprej nad stranskim ovratnikom, katerega modra površina je potiskana s parom belih kril Air Jordan Wings. Ob vsaki strani se razprostirajo privlačne obsidianske šumnike, ki so v močnem kontrastu z belimi ploščami na sredini stopala. Drugod na jeziku se nahaja kvadratni obliž, katerega obsidianska površina je označena s kovinsko zlatim Jumpmanom nad besedo "Air" v istem elegantnem tonu. Znotraj čevlja je celotna notranjost prevlečena z mehko obsidiansko tkanino, na podplatu pa je natisnjen še zadnji del blagovne znamke - bleščeč kovinsko zlati Jumpman, ki se v svetlobi lesketa.

  • Spol Moški
  • Znamka Jordan
  • Kolekcija 1
  • Slog Mid
  • Koda 554724-174

SPORTSHOWROOM uporablja piškotke. O naši politiki piškotkov.

Nadaljuj

Izberi svojo državo

Evropi

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

srednji vzhod