SPORTSHOWROOM

Jordan 1 Mid

"Pine Green"

852542-301

Jordan 1 Mid 852542-301 01
Jordan 1 Mid 852542-301 02
Jordan 1 Mid 852542-301 03
Jordan 1 Mid 852542-301 04

Ta stilski par Jordan 1 Mids ima belo podlago, ki mu daje vintage videz, medtem ko bogate zelene prevleke dajejo copatu prvovrstne vibracije. Ta privlačni ton je viden na podplatu, katerega gumijasta površina je označena z vzorci oprijema, ki segajo od obročkov vedno večje velikosti na sprednjem delu stopala do štirikotnih oblik pod peto. To dodaja celovito raven oprijema pod nogami, medtem ko vmesni podplat Sail zagotavlja udobje s pomočjo mešanice pene in zračnega blaženja.

Te barve se ponovno združijo na ploščah iz tumbiranega usnja na zgornjem delu čevlja. Osnova je Sail in je vidna na predelu prstov, sredini stopala in srednjem delu ovratnika. Na drugi strani je borovničevo zelena barva prisotna na vseh prekrivnih delih čevlja, ki se začnejo z zaščitnim blatnikom okoli sprednjega dela stopala, nato pa preidejo na par panelov, ki se povezujejo nad spodnjim delom očesnega traku, ki je sam borovničevo zelen. Ta bogat odtenek se nato razširi prek pete in ovitka ovratnika, nato pa se konča na majhnem pravokotniku usnja na sredini pete.

Črna barva je bila dodana tudi na zunanji strani, s čimer je copat še bolj kontrasten. Najprej se pojavi na vezalkah in jeziku, katerega mehko najlonsko zunanjost krasi tkana etiketa z izvezenim besedilom Pine Green Air in napisom Jumpman. Drugič, prekriva oblazinjene notranje stene, ki segajo do podplata Sail, označenega s še enim logotipom Jumpman. Nazadnje je bil ta temni ton uporabljen za klasične učinke blagovne znamke na zunanjem delu, ki zapolnjuje Jordanova krila na stranskem ovratniku in nato izboljša elegantne usnjene šumnike po bokih.

  • Spol Moški
  • Znamka Jordan
  • Kolekcija 1
  • Slog Mid
  • Koda 852542-301

SPORTSHOWROOM uporablja piškotke. O naši politiki piškotkov.

Nadaljuj

Izberi svojo državo

Evropi

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

srednji vzhod