SPORTSHOWROOM

Jordan 1 Mid

"Taxi"

554724-701

Jordan 1 Mid 554724-701 01
Jordan 1 Mid 554724-701 02
Jordan 1 Mid 554724-701 03
Jordan 1 Mid 554724-701 04

Ta prepričljiv model Jordan 1 Mid odlikuje drzna uporaba barv. Trije odtenki sestavljajo celotno zasnovo, dva od njih pa se pojavita na trpežnem gumijastem podplatu, ki je osnova čevlja. Podplat, katerega krožni in ravni vzorci oprijema uporabniku zagotavljajo kakovosten oprijem, je od pete do prstov rumen. Ta živahni, skoraj zlati odtenek je znan pod imenom Taxi, kar se ujema z vzdevkom copata. Ko podplat preide v vmesni podplat, se ta barva spremeni v belo in se nadaljuje po preostali površini, dokler ne doseže zgornjega dela. Vmesni podplat za svojo teksturirano zunanjostjo vsebuje peno za blaženje skupaj z žepkom zraka Nike Air v peti, ki zagotavlja blagodejno udobje pod nogami.

Na zgornjem delu je poleg črne in bele barve dodana še črna, ki ustvarja vrsto močnih kontrastov. Zadnji od teh odtenkov se pojavi le enkrat - na sredini stopala, ki se zoži v tanke trakove usnja, ko se približajo zadnjemu delu čevlja. Medtem gladko usnje Taxi tvori obloge na sprednjem delu stopala, oblogo za oko, peto in ovitek ovratnika. Vsi ti deli so na mestu pritrjeni z dvojnimi pasovi šivov, razen zunanjega roba obloge za oči, ki je prišit z eno samo nitjo. Ta se nadaljuje čez prevleke na zadnji strani sprednjega dela stopala in zgornji del ovitka ovratnika na obeh straneh. Na sredini stopala spodaj poteka dodatna linija belega šiva nazaj od očesnega vložka do zgornjega roba ščitnika swoosh, nato pa se prek njega preseka nazaj in se diagonalno pomika proti sredinskemu podplatu.

Poleg teh rumenih in belih segmentov je na zgornjem delu več črnih delov, najprej v predelu prstov, katerih prezračevalne luknje zagotavljajo zračnost okoli sprednjega dela stopala. Ta črni odtenek se pomakne do zgornjega dela jezika, na katerem je všita etiketa Taxi. Na površini te nalepke je vtisnjen črn Jumpman in beseda "Air". Črna barva prekriva notranjost čevlja vse do podplata, na katerem so ponovno vidni rumeni odtenki barve Taxi, razen na silhueti Jumpman, ki je natisnjena na njem. Na zunanji strani je ovratnik prav tako črn, prav tako usnjene šumnike, ki izstopajo vzdolž bokov. Na koncu je na stranskem ovratniku tega presenetljivega modela Air Jordan 1 natisnjen niz črnih kril Air Jordan Wings.

  • Spol Moški
  • Znamka Jordan
  • Kolekcija 1
  • Slog Mid
  • Verzija Taxi
  • Koda 554724-701

SPORTSHOWROOM uporablja piškotke. O naši politiki piškotkov.

Nadaljuj

Izberi svojo državo

Evropi

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

srednji vzhod