SPORTSHOWROOM

Jordan 1 Mid

"White Chicago"

554724-116

Jordan 1 Mid 554724-116 01
Jordan 1 Mid 554724-116 02
Jordan 1 Mid 554724-116 03
Jordan 1 Mid 554724-116 04

Ta elegantni model Jordan 1 Mid je bil odet v tri barve navijaško priljubljene različice Chicago, vendar je zaradi uporabe enega posebnega tona dobil vzdevek White Chicago. Odličen primer tega je podplat, ki je ves v beli barvi, vključno s krožnimi vzorci oprijema na sprednjem delu stopala in blokastimi utori, ki utrjujejo peto. Tudi del z blagovno znamko Nike na sredini podplata in z zvezdo okrašen prst imata ta svetel odtenek, s čimer se vizualno povezujeta z vmesnim podplatom, ki je prav tako v celoti bel. V notranjosti tega elementa se nahaja žep z vdelanim zrakom, ki skupaj z blaženjem iz mehke pene uporabniku zagotavlja maksimalno udobje pod nogami. Njegova zunanjost je rahlo teksturirana do pasu belih šivov, ki obkroža zgornji rob, kjer postane gladka.

Ker je podlaga čevlja hkrati podporna in trdna, zgornji del zagotavlja modno estetiko z uporabo znanih usnjenih plošč, povezanih s to klasično silhueto. Njegova sprednja polovica je skoraj vsa bela, od blatnika na sprednjem delu stopala do perforiranega prstnega dela in para prekrival, ki se ovijajo od vmesnega podplata za njim. Ti so bili nameščeni na vrhu belega obroča, kar pomeni, da si delijo spodnje tri očesca na vsaki strani, preden se zgornja pojavijo spredaj na ovitku ovratnika v barvi Gym Red. Z združitvijo s peto, ki je v istem svetlem odtenku, to prinaša barvit poudarek na zadnji del čevlja. Ovratnik se nato vrne v belo barvo, ta svetlejši ton pa oddajajo tudi plošče na sredini stopala.

Na vrhu stopala se bele vezalke zavežejo na črnem platnenem jeziku in tako poskrbijo za še več močnih tonskih kontrastov. Podoben učinek je dosežen na zgornjem delu jezika, kjer je na sredini bela zaplata z živo vtkanim znakom Jumpman Air v telovadno rdeči barvi. Temni toni jezika se razširijo tudi v notranjost čevlja, kjer je vse od podloge do vložka črno. Bela oznaka Jumpman osvetljuje slednjo značilnost, na zadnji strani jezika pa se pojavi bela nalepka. Na zunanji strani so krila Air Jordan, natisnjena na stranskem ovratniku, bela, prav tako kot pravokotnik usnja na sredini pete. Od tega se na bokih raztezata dve črni usnjeni šobi s subtilnimi belimi obrisi, ki se dvigata s strani čevlja in ustvarjata očarljiv 3D učinek ter močan tonski kontrast, s čimer dopolnjujeta privlačen videz tega alternativnega dizajna Chicago.

SPORTSHOWROOM uporablja piškotke. O naši politiki piškotkov.

Nadaljuj

Izberi svojo državo

Evropi

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

srednji vzhod