SPORTSHOWROOM

Jordan 1 Retro High OG

"Obsidian UNC"

555088-140

Jordan 1 Retro High OG 555088-140 01
Jordan 1 Retro High OG 555088-140 02
Jordan 1 Retro High OG 555088-140 03
Jordan 1 Retro High OG 555088-140 04

Ta Jordan 1 Retro High OG ima par očarljivih odtenkov modre barve, od katerih eden spominja na matično šolo Michaela Jordana, drugi pa ima tako globok ton, da so temu čevlju nadeli vzdevek Obsidian UNC. Med obema odtenkoma je bela barva, ki ta športni copat uravnoveša do tonske popolnosti. Obsidian - temnejša od modrih barv - se začne s kompleksnimi strukturami oprijema podplata. Od pete do prstov te prehajajo iz linearnih v krožne, s čimer omogočajo vrsto vzorcev gibanja. Na tem trdnem temelju je nameščen bel vmesni podplat, napolnjen s peno in blažilnikom Air, ki olajša vsak korak.

Več obsidianove barve je na zgornjem delu, predvsem na sprednjem delu stopala, katerega prevleke so prežete z njenimi globokimi mornarskimi toni. Medtem je predal za prste, ki je poln zračnih perforacij, prevlečen z uravnoteženim odtenkom bele barve. Obsidianska barva je tudi na očesu, pa tudi na ovratniku, vezalkah in šumnikih, ki krasijo boki. Zadnji usnjeni plošči ležita čez belo sredino stopala na obeh straneh, oba dela pa se podaljšata nazaj do zadnjega dela čevlja, kjer se gibljeta med peto spodaj in ovitkom ovratnika zgoraj. Na teh prekrivnih delih pete je prikazan drugi, svetlejši azurni odtenek čevlja - univerzitetna modra.

Učinki blagovne znamke, ki jih najdemo na tem športnem copatu, združujejo obsidianovo in univerzitetno modro barvo. Najprej je na stranskem ovratniku, ki je v drugi barvi, vtisnjen niz kril Air Jordan Wings v prvem tonu. Nato je na etiketi, všiti v zgornji del belega jezika, na obsidianskem ozadju napis Nike Air v univerzitetno modri barvi. V notranjosti čevlja je vidna enaka tonska razporeditev, saj je celotna notranjost okrašena s temnejšo modro barvo, blagovna znamka Nike Air na podplatu pa lepo izstopa v univerzitetno modri barvi in tako zaključuje ta zaželen visok copat.

  • Spol Moški
  • Znamka Jordan
  • Kolekcija 1
  • Slog High
  • Verzija UNC
  • Koda 555088-140

SPORTSHOWROOM uporablja piškotke. O naši politiki piškotkov.

Nadaljuj

Izberi svojo državo

Evropi

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

srednji vzhod