SPORTSHOWROOM

Jordan 3 Retro

"Hall of Fame"

136064-116

Jordan 3 Retro 136064-116 01
Jordan 3 Retro 136064-116 02
Jordan 3 Retro 136064-116 03
Jordan 3 Retro 136064-116 04

Včasih je bila ta elegantna kolekcija imenovana Katrina, saj je bila prvič izdelana za pomoč preživelim v orkanu leta 2005, zdaj pa je znana kot Hall of Fame, ker je bila njena poznejša ponovna izdaja posvečena vstopu Michaela Jordana v Naismith Memorial Basketball Hall of Fame. Poleg tega ta barva temelji na enem od izvirnih modelov Air Jordan 3, kar mu daje močan pečat dediščine. Osnova je iz trpežne gume, na kateri je odtisnjenih nešteto različnih vzorcev oprijema, ki uporabniku zagotavljajo trden korak. Večino roba podplata sestavljajo blokistični vzorci tekalne plasti v cementno sivi barvi, še en kos v tem prijetnem tonu pa prečka podplat za sprednjim delom stopala. Okraski v obliki zvezdic obrobljajo prst pred stožčastim delom gume Fire Red, ki je označen s koncentričnimi krožnimi linijami oprijema. Bel kos nato zapolnjuje zadnji del podplata in srednji del stopala, pod sredino pete pa je vtisnjeno besedilo Fire Red Jordan.

Sledi poliuretanski vmesni podplat, v čigar lahkem in trpežnem ohišju se nahaja žep z zrakom Nike Air, ki ga je mogoče videti skozi prozorno okence v peti. Večina tega elementa je bele barve, zgornji zadnji del pa je ognjeno rdeče barve, na prstih pa ga prebada linija belih šivov. Bolj graciozni beli toni pridejo do izraza na zgornjem delu, ki je sestavljen iz gladkega usnjenega blatnika in tumbled leather panela, ki sega od sprednjega dela stopala vse do pete. Na poti tvori spodnji in zgornji del podočnika, pri čemer ognjeno rdeči obročki spodaj sprejmejo bele vezalke, na vrhu pa jih pritrdijo črni kosi TPU. Med tema dvema deloma se glavna prevleka odmakne od roba jezika in pokaže belo usnjeno podlogo ter njene številne drobne perforacije. Te pomagajo stopalu dihati, beli polkrogi TPU, ki se dvigajo iz njih, pa nudijo dodatna ušesca za nanizanje vezalk.

Več perforiranih delov je na vrhu srednjega dela ovratnika in na spodnji polovici jezika. Zgornji del slednjega preide v belo tumbrirano usnje, na sredini pa je pogumno izvezen ognjeno rdeč Jumpman, ki je bil umetelno izvezen. Tudi zgornji rob jezika je ognjeno rdeč, kar namiguje na barvno shemo na njegovi spodnji strani. Od rdeče barve odstopa bela zaplata, podoben učinek pa je dosežen tudi na podplatu, katerega ognjeno rdečo površino krasi bel Jumpman. Zadnja sestavina tega udobno mehkega notranjega dela so njegove oblazinjene bele stene.

Na zunanjem delu je pretirana plošča za peto oblikovana v obliko ukrivljenega stožca, v zgornji polovici pa so vtisnjeni vzporedni trakovi, tako da jo je mogoče uporabiti kot priročen zavihek. Na spodnji polovici je nad besedo "Air" viden prepoznaven logotip Jumpman, ki močno izstopa v črni barvi na belem ozadju pete. Zadnja osupljiva značilnost čevlja so znamenite prevleke s slonjim odtisom, ki poudarjajo peto in prste, katerih mešanica sivih cementnih in črnih odtenkov zagotavlja privlačen zaključek tega kultnega modela Air Jordan 3.

  • Spol Moški
  • Znamka Jordan
  • Kolekcija 3
  • Koda 136064-116

SPORTSHOWROOM uporablja piškotke. O naši politiki piškotkov.

Nadaljuj

Izberi svojo državo

Evropi

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

srednji vzhod