SPORTSHOWROOM

Jordan 3 Retro

"Infrared 23"

136064-123

Jordan 3 Retro 136064-123 01
Jordan 3 Retro 136064-123 02
Jordan 3 Retro 136064-123 03
Jordan 3 Retro 136064-123 04

Ta Jordan 3 Retro je uporabil kultni infrardeči 23 ton za ustvarjanje živahnih poudarkov na različnih delih svoje elegantne zunanjosti. Ta barva se začne na podplatu, krasi ukrivljen podplat, ki se nahaja pod sprednjim delom stopala, in napis Jordan, ki je vtisnjen pod peto. Prvi je obložen z obročastimi vzorci oprijema, ki se širijo po njegovi površini in zagotavljajo drugačno obliko oprijema od tistega, ki ga zagotavljajo vozlišča v obliki zvezd na prstih in bolj kockaste strukture, ki sestavljajo tekalno površino na preostalem delu podplata. Ti drugi deli so večinoma črni, razen belega območja pod peto in medialnim robom, ki služi za podkrepitev škrlatne barve blagovne znamke, ki jo najdemo tam. Medtem vmesni podplat preide z belega prsta, v katerega je vstavljena linija šivov, na dvoslojni poliuretan, ki je po spodnjem delu in medialni dolžini zgornjega dela bel, po peti in stranski strani pa črn. Lahka, a trpežna konstrukcija je podprta z vidnim okencem Air v peti, tako da lahko uporabnik vidi udobno blaženje, ki se nahaja v njem.

Zgornji del nato preide na fino tumbled usnje v elegantnem belem odtenku, ki pokriva tako blatnik kot glavni prekrivni del. Slednji del se od zgornjega dela ovratnika spušča navzdol in odkriva drugo plast usnja v črni barvi. Medtem ko njegova barva prinaša močan tonski kontrast, je njegova površina zaznamovana z vrsto mini perforacij, ki zagotavljajo prezračevanje okoli gležnja. V nadaljevanju čevlja je videti še več črnega usnja, ki tvori zgornji del očesnega vložka. Vzdolž njegove sredine so v vrsti oblikovani polkrogi cementno sive barve, vsak od njih pa tvori očesce za vezalke. Nad tem, na sprednjem delu jezika, je par očes iz TPU Infrared 23, medtem ko kovinski obročki v istem svetlem tonu pritrjujejo vezalke v spodnjem delu vezalke, ki je oblikovan iz belega usnjenega prekrivala, ko se odcepi nazaj proti jeziku.

Bele vezalke prinašajo več močnih kontrastov, saj ležijo čez jezik, ki je črn od konic do prstov, njegova spodnja polovica je napolnjena z bolj zračnimi perforacijami, zgornja polovica pa je gladka in gladka z vpletenim belim logotipom Jumpman. Na drugi strani je jezik opremljen z mehkim črnim oblazinjenjem, ki se nato nadaljuje v notranjost čevlja in v celoti prekrije notranje stene. Tudi podplat je črne barve in ga krasi simbol Jumpman Infrared 23. Na zunanji strani dodatna prevleka obdaja zadnji del stopala, na njeni površini pa se združujeta siva in črna barva, ki tvorita nepozabno grafiko v obliki slonjega odtisa, po kateri slovi model AJ3. Še ena prevleka z enakim eksotičnim vzorcem zaključuje prste, nato pa se velika bela plošča na peti zavihti čez zadnji del čevlja. Na ukrivljenem zgornjem delu te komponente so vtisnjeni grebeni, ki se lahko uporabijo za lažje obuvanje čevlja. Pod njo, na sredini spodnjega dela čevlja, je nad besedo "Air" skočen jumpingman, oba elementa pa sta jasno opredeljena v črni barvi v primerjavi z belo barvo pete, kar ustvarja primerno drzen zaključek tega privlačnega modela Air Jordan 3.

  • Spol Moški
  • Znamka Jordan
  • Kolekcija 3
  • Koda 136064-123

SPORTSHOWROOM uporablja piškotke. O naši politiki piškotkov.

Nadaljuj

Izberi svojo državo

Evropi

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

srednji vzhod