SPORTSHOWROOM

Jordan 3 Retro

"Mocha"

136064-122

Jordan 3 Retro 136064-122 01
Jordan 3 Retro 136064-122 02
Jordan 3 Retro 136064-122 03
Jordan 3 Retro 136064-122 04

Ta model Jordan 3 Retro ima klasično eleganco izvirnih modelov in svoj poseben značaj, ki ga zagotavlja uporaba bogatega mahagonijevega odtenka, zaradi katerega je dobil vzdevek Mocha. Sama barva je znana kot Dark Mocha in se pojavlja kot prevladujoči ton na oprijemljivem gumijastem podplatu, večinoma obkroža njegove široke robove, vendar se pomika tudi po sredini tik za sprednjim delom stopala in se ovija tudi okoli prsta. Pod sprednjim delom stopala in na sredini pete so beli predeli, na prvem so vtisnjeni krožni vzorci oprijema, na drugem pa je skozi sredino vtisnjeno besedilo Jordan v barvi Dark Mocha.

Nad tem vmesni podplat ohranja močne tonske kontraste čevlja, pri čemer njegov svetlo bel poliuretan odstopa od tanke rjave črte, ki jo je mogoče videti ob robu podplata, ko čevelj gledamo s strani. Vanj so vrezani linearni grebeni, od katerih eden obkroža peto in boki, drugi krajši pa ga prečka na stranski strani. Tik za tem je prozorno okno, ki omogoča vpogled v zračno blazino Air, ki podpira peto.

Zgornji del je prav tako v graciozni beli barvi, ki prekriva blatnik in glavni prekrivni del, oba pa sta izdelana iz visokokakovostnega tumbiranega usnja. Ob robu blatnika poteka dvojna linija šivov, posamezne linije pa razmejujejo tiste na četrtini in ovratniku, še več pa se jih premika po zgornjem delu med sredino stopala in peto. Ti skrbno všiti trakovi niti nakazujejo občutljivo izdelavo, prav tako kot majhne prezračevalne luknjice v spodnjem sloju, ki se razkrijejo okoli ovratnika in zgornjega dela zgornjega dela, ko se glavni prekrivni sloj nekoliko umakne. Zadnji od teh perforiranih delov ima bele luknjice iz TPU, ki se lokajo navzven s površine, medtem ko so tiste naprej po jeziku bleščeče kromirane, tiste nad njim na sprednjem delu ovratnika pa so iz TPU v barvi Dark Mocha. Ta raznolika ušesca so združena, da se prilegajo belim vezalkam, ki se križajo preko belega jezika. Tu se pojavi več perforacij, ki zračijo zgornji del stopala, na vrhu funkcije pa se v drzni vezenini pojavi Jumpman Dark Mocha.

Še enega od teh temno rjavih logotipov najdete na nedotaknjeni beli površini podplata. Okoli njega se dvigne notranja podloga, ponovno v beli barvi, pri čemer zadnji del jezika vključuje isti ton, prav tako pa tudi našitek z blagovno znamko. Peta je medtem oblikovana v velik stožec z grebeni, ki obdajajo njen zgornji del, v spodnjem delu pa je vtisnjena blagovna znamka Dark Mocha. Ta je sestavljena iz logotipa Jumpman in besedila Air, ki močno izstopata iz bele barve, ki ju obdaja. Nazadnje sta peta in prst okrašena z dodatnim prekrivanjem, ki združuje dva prefinjena odtenka rjave barve in na njiju ustvarja eksotično grafiko v obliki slonjega odtisa, s čimer se zaokroži značilen videz tega modela Air Jordan 3.

  • Spol Moški
  • Znamka Jordan
  • Kolekcija 3
  • Koda 136064-122

SPORTSHOWROOM uporablja piškotke. O naši politiki piškotkov.

Nadaljuj

Izberi svojo državo

Evropi

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

srednji vzhod