SPORTSHOWROOM

Jordan 3 Retro OG

"Black Cement"

854262-001

Jordan 3 Retro OG 854262-001 01
Jordan 3 Retro OG 854262-001 02
Jordan 3 Retro OG 854262-001 03
Jordan 3 Retro OG 854262-001 04

Ta model Jordan 3 Retro OG ima zbirko dinamičnih funkcij in privlačnih tonskih kontrastov, zaradi česar je zelo zaželen športni copat. Zaradi prepričljive uporabe temnih odtenkov je znan kot Black Cement in stoji na gumijastem podplatu z belim delom pod peto, ognjeno rdečim ovalom pod sprednjim delom stopala ter vzorci Cement Grey ob robovih in po sredini. Prsti so okrašeni z več sto drobnimi reliefnimi zvezdicami, medtem ko so v ovalni del vtisnjeni koncentrični obroči za dodaten oprijem. Na sredini belega dela podplata se medtem nahaja presenetljivo ognjeno rdeče besedilo Nike. Bele odtenke je mogoče najti tudi na večjem delu srednjega podplata, vključno z gumijastim pokrovom za prste in vzdolž poliuretanske plasti, ki se razteza okoli pete, pri čemer prozorno okno kaže žep zraka, ki se nahaja v njem. Vendar pa je plast tik nad njo na sprednji polovici bela, na zadnji polovici, ki obdaja peto, pa črna.

Močni črni toni nato zapolnjujejo večino zgornjega dela, od gladkega usnjenega blatnika do tumbiranega usnja glavnega prekrivala, ki sega vse od prsta do pete. Ko prečka četrtino, se ta teksturiran kos materiala ob robu jezika odreže naprej in nazaj ter tako ustvari sestavljeno oblogo za oči. Njegov spodnji del ima v črno usnje vdelana ognjeno rdeča ušesca, medtem ko ima zgornji del plast cementno sivega materiala, napolnjenega z drobnimi perforacijami. Vrsta črnih polkrogov iz TPU tvori več luknjic, skozi katere so napeljane črne vezalke. Še višje, na sprednji strani ovratnika, je na vsaki strani jezika še en par luknjic, ki so izdelane iz TPU Cement Grey. Okoli ovratnika, kjer se usnjena prevleka spušča navzdol proti peti, je bil razkrit dodaten pas cementno sive podlage, na njegovi površini pa so ponovno označene prezračevalne luknje.

Tudi v notranjosti je oblazinjena podloga čevlja cementno siva, vendar njen vložek in zadnja stran jezika zasijeta v živahni ognjeno rdeči barvi. Na prvem je natisnjen črn logotip Nike Air, drugega krasi bel našitek, nato pa se na zunanji strani pojavijo bolj očitni učinki blagovne znamke. Prvi med njimi je veliko sivo besedilo Nike Air, ki je vtisnjeno v črno ploščo pete tik pod nizom debelih grebenov, s katerimi se lahko obutev med obuvanjem trdno oprime. Drugje je sprednji del jezika okrašen v cementno sivih tonih, na njegovem spodnjem delu so perforacije, na vrhu pa živo izstopa ognjeno rdeč Jumpman. Nazadnje, značilne plošče s slonjim odtisom obdajajo prste in peto ter tako dopolnjujejo ta Air Jordan 3 z očarljivimi podrobnostmi.

  • Spol Moški
  • Znamka Jordan
  • Kolekcija 3
  • Koda 854262-001

SPORTSHOWROOM uporablja piškotke. O naši politiki piškotkov.

Nadaljuj

Izberi svojo državo

Evropi

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

srednji vzhod