SPORTSHOWROOM

Nike Air Force 1 Low x Louis Vuitton By Virgil Abloh

"Triple White"

1A9V86

Nike Air Force 1 Low x Louis Vuitton By Virgil Abloh 1A9V86 01

Ta popolnoma bela kolekcija Nike Air Force 1 x Louis Vuitton by Virgil Abloh je del sodelovanja med tremi legendarnimi strankami, pri čemer je vsaka od njih pustila podrobnosti blagovne znamke na celotnem dizajnu. Nike mu je namenil veliko klasičnih elementov AF1, najprej nad tekalno plastjo podplata, katerega pivotni krožni vzorci oprijema zagotavljajo idealen oprijem. Po robovih z robovi, ki jih ima ta element, je srednji podplat reliefno opremljen z napisom Air, ki odraža zaprt žep zraka v peti. Ob tem besedilu se beseda ponovi v pisavi Helvetica z velikimi črkami in v narekovajih, kar je klasičen znak Ablohovega dela.

Neokrnjeno usnje zgornjega dela, ki je rahlo kremastega odtenka bele barve, je bilo oblikovano v prepoznavne prekrivke na sprednjem delu stopala in peti, vmes pa sta perforirana prstna plošča in plošče na sredini stopala. Na vseh teh površinah je vidna grafika z monogramom Louis Vuitton, ki je vtisnjena v zgornji del za vrhunski zaključek. Povečani beli šumniki s širokimi šivi ob robovih so nanizani vzdolž bokov, podpis Virgila Abloha pa se pojavi izpod repa logotipa na bočni strani. Medtem se na medialni strani pojavi več oblikovalčevega besedila v zlati barvi, besede "Louis Vuitton for Nike" so jasno vidne, preden se preostali del besedila izgubi pod ščitnikom.

Nadaljnji zlati učinki blagovne znamke krasijo peto ploščo, z besedilom, ki se glasi "Louis Vuitton" nad besedo "Paris" v elegantni pisavi. Tudi na debelo oblazinjenem jeziku je zlat napis, tukaj na etiketi, ki je pritrjena na njegovi stranski strani. Ponovno je mogoče videti ime luksuzne modne blagovne znamke, tokrat poleg napisa swoosh in besedila Air. V notranjosti čevlja sta na belem podplatu v črni barvi prikazana logotipa Louis Vuitton in Nike, ki dopolnjujeta ta elegantni copat.

SPORTSHOWROOM uporablja piškotke. O naši politiki piškotkov.

Nadaljuj

Izberi svojo državo

Evropi

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

srednji vzhod