SPORTSHOWROOM
  Nike VaporMax 360

  Filtriraj po

  • Razvrsti

  • Spol

  • Znamka (Nike)

  • Line

  • Kolekcija (Air VaporMax)

  • Model (360)

  Nike VaporMax 360

  Air VaporMax 360

  Čevelj Nike VaporMax 360 je preprost portmanteau. Gre za različico Air Max 360 iz leta 2006, ki je bila leta 2018 na novo izumljena z blaženjem VaporMax, ki uporablja polsamostoječe cevke pod pritiskom, ki ustvarjajo mehak občutek razporeditve teže pri vsakem koraku. To je slog iz 2000-ih let, ki se je srečal z najnovejšim Nikejevim dosežkom na področju inženiringa udobja.

  Prvotni Air Max 360 je ležal na 360-stopinjski zračni blazini, zaradi česar je bil zelo priljubljen tekaški copat, ki je postal osnova za prihodnje modele Air Max s polnim blaženjem. Zaradi tega je bila silhueta idealna za kombinacijo z novo tehnologijo Nike VaporMax, ki je sama uporabljala tehnologijo brezšivnega vmesnega podplata in podplata po celotni dolžini, ki je bila izjemno lahka in brezšivna.

  Zgornji del je ohranil prepoznavne lahke varjene sintetične TPU-jeve kože, ki ustvarjajo vrtinčasto, futuristično estetiko. Dihajoč mrežast jezik poteka po sredini čevlja in prehaja v zaščitno kapo, blatnik po celotni dolžini in peto iz lakastega usnja za dodatno togost. Splošni slog in uporaba materialov ostajata zvesta prvotni različici '06, ki dobro dopolnjuje bleščeče orodje VaporMax.

  Vizualne nadgradnje vključujejo nov swoosh v mavrični srebrni barvi, obrobljen z debelo črno nitjo, zaradi česar je čevelj sporno bolj iz obdobja 00-ih let kot iz prvotne različice 360. Na jezičku je napis "VaporMax 360" namesto izvirnega "Air Max 360", na štirih očescih pa je standardni napis "2006" zamenjan za okrasek "2020".

  Oceni Nike VaporMax 360
  (0)

  SPORTSHOWROOM uporablja piškotke. O naši politiki piškotkov.

  Nadaljuj

  Izberi svojo državo

  Evropi

  Amerike

  Azija Pacifik

  Afrika

  srednji vzhod