SPORTSHOWROOM

Nike Dunk Low

"University Blue"

DD1391-102

Nike Dunk Low DD1391-102 01
Nike Dunk Low DD1391-102 02
Nike Dunk Low DD1391-102 03
Nike Dunk Low DD1391-102 04

Ta par Nike Dunk Lows ima klasično dvobarvno zasnovo, ki prinaša slog dediščine. Njegov retro videz se začne na gumijasti enoti podplata, ki je razdeljena na bel vmesni podplat in univerzitetno modri podplat. Prvi ima pas šivov, ki poteka v žlebu po celotnem obodu, medtem ko ima drugi niz vzorcev oprijema, ki uporabniku nudijo dobro raven oprijema in podpore. Ti vključujejo koncentrične kroge, ki pomagajo pri obračanju sprednjega dela stopala, in robustne izbokline pod peto. Pod stopalnim lokom je na velikem vrezanem delu beseda "Nike" in šumnik, ki izhaja iz njega.

Medtem zgornji del združuje isti dve barvi na površini iz vrhunskega usnja. Bela deluje kot temeljni sloj in je vidna v predelu za prste, skozi plošče na sredini stopala, okoli pete in tik pod ovratnikom. Na vrhu je vrsta univerzitetno modrih prekrival, izdelanih iz trpežnejšega usnja. Na sprednjem delu stopala je blatnik, ki je na vrhu prekrit z ušesnim vložkom, ta pa je prekrit z zadnjim prekrivanjem. Ta zadnji element ima tako vtisnjena ušesca, tako da se na vrhu skozi njega napeljejo vezalke University Blue.

Tudi majhna polkrožna plošča za peto ima ta nežen odtenek modre barve, na njeni površini pa je izvezeno krepko belo besedilo Nike. Pod njo se pojavlja par univerzitetno modrih šumnikov. Ti segajo navzdol po bokih čevlja, nato pa se premaknejo čez vrh zadnje prevleke in se ustavijo na plošči na sredini stopala. Na vrhu stopala je jezik iz belega platna dobil modro obrobo, na vrhu pa je viden bel našitek z univerzitetno modro blagovno znamko Nike. Zadnji niz napisov Nike izstopa v beli barvi na podplatu, saj je preostali del notranjosti v celoti modre barve, s čimer se zaključi ta elegantna zasnova.

  • Spol Moški
  • Znamka Nike
  • Kolekcija Dunk
  • Slog Low
  • Koda DD1391-102

SPORTSHOWROOM uporablja piškotke. O naši politiki piškotkov.

Nadaljuj

Izberi svojo državo

Evropi

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

srednji vzhod