SPORTSHOWROOM
  Nike VaporMax 2020

  Filtriraj po

  • Razvrsti

  • Spol

  • Znamka (Nike)

  • Line

  • Kolekcija (Air VaporMax)

  • Model (2020)

  Nike VaporMax 2020

  Nike VaporMax 2020

  29 izdelkov

  Nikejeva trajnostna obutev je v nacionalni ponos.

  Air VaporMax 2020

  Da bi prepoznali stopnjo zaupanja, ki ga ima Nike v ta posodobljeni, bolj trajnostni in bolj barvit model, je pomembno vedeti, da so Nike VaporMax 2020 prvotno predstavili kot del kolekcije "Medal Stand" ekipe ZDA. Ti čevlji so bili povzdignjeni do točke nacionalnega ponosa.

  Eden od glavnih razlogov za ta naraščajoči občutek ponosa je trajnost. Ta nova posodobitev dizajna VaporMax 2020 je izdelana iz 75 % recikliranih proizvodnih odpadkov, celoten čevelj pa vsebuje kar 50+ % recikliranih materialov. Zgornji del je izdelan s pomočjo Nikejeve revolucionarne tehnologije Flyknit. Preja je natančno zasnovana tako, da je izguba materiala čim manjša, s čimer se izognemo izgubam pri krojenju in šivanju. Ta tehnika tudi omogoča, da se v enem izdelku tesno povežejo različne čudovite barve. Poleg tega so preje izdelane iz približno 67 % ponovno uporabljenih postindustrijskih izdelkov in različnih rekonstituiranih sestavin (vključno z recikliranimi plastenkami), s čimer se zmanjša potreba po proizvodnji več surovega petrokemičnega materiala.

  Tema recikliranja se nadaljuje, saj je podplat Ortholite izdelan iz približno 50 % recikliranega materiala, jezik pa je izdelan iz vsaj 80 % ponovno uporabljene pene. Peta in zaščita prstov vsebujeta približno 60 % obnovljenega TPU, kar ustvarja hipnotičen vzorec, ki izraža občutek ustvarjalnosti in živahnosti. Kar zadeva udobje, tehnologija FlyEase omogoča enostavno uporabo in prilagodljivost, blaženje VaporMax pa zagotavlja udobje pod nogami. Air VaporMax 2020 je dosežek sodobnega inženirstva, ki je dokazal, da sta lahko množična proizvodnja in trajnost v prihodnosti v pozitivnem in simbiotičnem odnosu.

  Oceni Nike VaporMax 2020
  (0)

  SPORTSHOWROOM uporablja piškotke. O naši politiki piškotkov.

  Nadaljuj

  Izberi svojo državo

  Evropi

  Amerike

  Azija Pacifik

  Afrika

  srednji vzhod