SPORTSHOWROOM

Jordan 1 High

"Chicago, The Return"

768862-601

Jordan 1 High 768862-601 01
Jordan 1 High 768862-601 02
Jordan 1 High 768862-601 03
Jordan 1 High 768862-601 04

Ta nekonvencionalni model Jordan 1 High je popolna mešanica silhuet Jordan 1 in Jordan 2 v ikonični barvi Chicaga. Podplat, znan kot Chicago, The Return, je oblikovan po vzoru modela AJ2, z majhnim delom koncentričnih krožnih oprijemalnih linij pod medialno stranjo sprednjega dela stopala in bolj linearnimi vzorci tekalne plasti na preostalem delu. Del z oznako Jordan se razteza od pete do sredine stopala, pravokotni bloki pa zagotavljajo dodaten oprijem ob robovih. Vse to je v živahnem odtenku Varsity Red, medtem ko srednji podplat, ki prav tako temelji na podplatu modela Jordan 2, preide v svetlo belo barvo, kar predstavlja prvega od številnih tonskih kontrastov. Ta robustni element ima večinoma gladko površino z majhno vdolbino na zadnjem delu sredine stopala, njegova notranjost pa je napolnjena z mehkim blaženjem za največje udobje pod nogami.

Medtem je bil zgornji del izdelan z uporabo vrste vrhunskih usnjenih plošč v nepozabni trojici barv modela Chicago. Bela barva pokriva perforirano prstno polje in plošče na sredini stopala, ki se zožijo v tanjše pasove usnja, ko se raztezajo okoli pete. Prekrivne plasti v barvi Varsity Red so bile nameščene čeznje, najprej z blatnikom na sprednjem delu stopala in dvema ploščama, ki segata od srednjega podplata za njim, nato pa še z oblogo za oči, peto in ovitkom ovratnika. Črne vezalke se povezujejo skozi več teh usnjenih delov, vključno s prekrivnimi plastmi na sprednjem delu stopala, na očesu in ovitku ovratnika, ter se križajo čez bel jezik s črno etiketo, všito v njegov vrh. Na površini tega našitka izstopa Varsity Red blagovna znamka Nike, še en sklop pa se pojavi v črni barvi na belem podplatu, ki ga obdajajo črne notranje stene.

Pod rdečim ovitkom ovratnika je sam ovratnik črn, kar na visoko izrezanem gležnju ustvari še en močan barvni kontrast. Še en črn okras se pojavi na stranski strani tega prekrivala, saj je nanj odtisnjen par kril Jordan Wings. Namesto običajnega besedila Jordan v transparentu logotipa je na tem mestu napis Nike, kar zagotavlja edinstven pridih. Na sredini pete je Varsity Red barva pete in ovitka ovratnika vizualno povezana s kvadratnim kosom usnja v istem živahnem tonu. Iz te pomanjšane ploskve izhaja par črnih Nikejevih šumnikov, vsak od njih se napaja na eni od stranic čevlja in zaključuje klasični videz tega enkratnega dizajna Air Jordan.

SPORTSHOWROOM uporablja piškotke. O naši politiki piškotkov.

Nadaljuj

Izberi svojo državo

Evropi

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

srednji vzhod