SPORTSHOWROOM

  Filtriraj po

  • Razvrsti

  • Spol

  • Znamka (Nike)

  • Kolekcija (Air Force 1)

  • Model (Experimental)

  • Slog

  Air Force 1 Experimental

  Nike Air Force 1 Experimental je del serije N. 354, ki je posvečena preteklim in sedanjim športnim copatom Nike, tako da obstoječe modele dopolnjuje z drznimi in inovativnimi funkcijami. Air Force 1 Experimental, ki je zasnovan predvsem za moške, je Low copat, ki resnično uteleša ta etos s svojim nekonvencionalnim zgornjim delom, izdelanim z uporabo vakuumsko zaprte obdelave na penastem materialu, ki mu daje lasten videz. Zaradi tega ni vidnih skoraj nobenih šivov, čeprav jih je še vedno malo na očesu in stranskem robu pete. Namesto tega iz pene izstopajo ukrivljene grebene, ki prikazujejo ločnice med prekrivkami, ob straneh pa se izbočujejo šivi. Pri nekaterih modelih lahko v predelu prstov, kjer bi običajno bile perforacije, opazite celo rahle vdolbinice.

  Čeprav je videti, kot da je na vrhu zunanjega dela tanek list plastike z gubami in gubami, je v resnici del mehke pene pod njim, ki je gobasta in razpokana. Nekateri pari AF1 Experimentals imajo grafiko zaklenjeno v zunanji sloj, kot je besedilo Air Force 1, ki se večkrat pojavi čez sivo zunanjo površino v barvi Suns, pa tudi na rjavem zgornjem delu in rumenem vmesnem podplatu v barvi Archaeo Brown. Na beli zunanjosti modela Postal Ghost je isto besedilo bolj zbledelega videza, medtem ko je na očarljivem modelu Halloween na zunanji strani, ki se sveti v temi, vrsta strašljivih vzorcev. Razen teh superg ima veliko modelov Experimental čez stranski swoosh napisano samo kodo projekta N. 354, čeprav je barvna različica Black Glow svetla izjema, saj je njen večinoma črn zgornji del brez dodatnega besedila ali grafike, druga pa je povsem bela različica Pure Platinum. Ta koda je vidna tudi na neonsko rumeni nalepki, ki povezuje zgornji del in vmesni podplat na zadnjem delu čevlja. Pod njo se nahajata besedi "Ta etiketa je vaše zagotovilo za kakovost" in "Nike Air Force One Experimental".

  Poleg standardnega kompleta vezalk, ki so zaključene s kovinskimi agleticami, so v modelu Nike Air Force 1 Experimental tudi elastične vrvice, s katerimi je mogoče čevlje zategniti, uporabnik pa lahko po želji pusti vezalke ohlapne. Ta elastična vrvica visi nad ušesom, na vrhu pa je nastavljiv preklop za njeno pritrditev. Na drugem koncu je plastična sponka z napisom Nike, s katero jo lahko pritrdite na zanko na dnu podplatov. Pod vezalkami se nahaja širok, napihnjen jezik z izpostavljeno peno ob robu. Blagovna znamka Nike je bila izvezena na njegovi stranski strani tik pod vrhom, da je na sredini prostor za priročen zavihek za poteg.

  Drugi zavihek štrli s pete, pod katero se iz zgornjega dela iz pene izlušči plošča. Poleg tanke linije šivov, ki poteka po stranski strani in vzdolž pasu na peti spodaj, ima tudi odtisnjeno blagovno znamko Nike Air, ki je bila za dodaten preobrat obrnjena navzdol. Pri nekaterih modelih je to besedilo v istem tonu kot preostali del zgornjega dela, tako kot pri izdaji Racer Pink, ki ima sijoč odtenek rožnate barve po celotnem sijajnem zunanjem delu. V nasprotju s tem ima izdaja Sail na svoji belkasti petah svetlo oranžne napise. Vse to je bilo izdelano na značilnem vmesnem podplatu Air in gumijastem podplatu s prepoznavno tekalno plastjo koncentričnega kroga. Vendar je videz precej neprimerljiv zaradi plastičnega ovoja, ki se razliva iz zgornjega dela in se zloži čez celoten vmesni podplat. Ob straneh se pojavljajo naključne gube - značilnost, ki mu daje nekoliko robat videz.

  Tako kot pri drugih supergah iz serije N. 354 je tudi pri Air Force 1 Experimental na podplatu poleg drobnega, skiciranega šumnika napisano zanimivo sporočilo. Piše: "Oblika 'AF1 Experimental - Type' temelji na kisikovi maski, ki se uporablja v raziskovalnem laboratoriju Nike Sports". Te besede ponujajo majhen vpogled v koncept tega očarljivega moškega modela, ki je edinstveno eksperimentalen.

  Oceni Nike Air Force 1 Experimental
  (0)

  SPORTSHOWROOM uporablja piškotke. O naši politiki piškotkov.

  Nadaljuj

  Izberi svojo državo

  Evropi

  Amerike

  Azija Pacifik

  Afrika

  srednji vzhod