SPORTSHOWROOM

  Filtriraj po

  • Razvrsti

  • Spol

  • Znamka (Nike)

  • Kolekcija (Air Force 1)

  • Model (Sculpt)

  • Slog

  Air Force 1 Sculpt

  Nike Air Force 1 Sculpt je ženski športni copat v High slogu originalnega modela AF1, vendar z nekaj pomembnimi spremembami. Poleg številnih edinstvenih oblikovnih podrobnosti ima tekalno plastiko podplata v obliki koncentričnega kroga in perforacije v predelu prstov. Eden od teh je šiv srednjega podplata, ki zaradi odsotnosti šivov daje čist videz. Nasprotno pa je na zgornjem delu več zanimivih elementov šivov, kot je dodatni pravokotnik niti, ki je vtkan v očesni del tik pod dubrajem za vezalke. Na čevljih, kot je barva Gym Red z živahno rdečimi logotipi Nike, ta dubrae vsebuje preprost swoosh. Medtem imajo izdaje, kot je Ocean Cube v modrem usnju, nadomestno oznako - tukaj je besedilo "From 1982" izklesano v kovino. Prednji blatnik vsebuje tudi dvojno linijo širokega šiva z zaprtim koncem, ki se ustavi tik ob očesu, in rahlo vdolbino od roba plošče.

  Na modelu Air Force 1 Sculpt je plošča na sredini stopala nameščena na isti ravni kot četrtinski segment, pri čemer ju skrit šiv povezuje v tanek šiv, ki omogoča bolj subtilen prehod med njima. Vdolbina swoosha prečka oba dela, njegova barva pa se običajno razlikuje od barve preostalega zgornjega dela, razen pri različicah, kot je Sail Sculpt, ki ima ta bel ton skoraj po celotnem čevlju. Swooshe se raztezajo nazaj vzdolž bokov, preden se končajo na petnem delu. Ta element ima izklesan, ukrivljen rob z dodatno dvojno šivano linijo in je izdelan iz razkošnega materiala, kot je semiš ali tumbled usnje, odvisno od določene zasnove. Njegove stranice niso pritrjene na zgornji del, tako da ostane prostor, kjer bi običajno potekal trak za gleženj - model AF1 Sculpt je brez njega, tako da ga je mogoče lažje obuti in sleči. Zadnji del oblikovanja se pojavi okoli ovratnika, kjer je gleženj nekoliko zmanjšan, saj se spušča proti peti.

  Drugi vidik modela Nike Air Force 1 Sculpt je njegova omejena blagovna znamka. Niti jezični jeziček, ki je z jezikom povezan z dvema vrstama šivov, niti ploščica na peti ne vsebujeta nobene blagovne znamke, kar je nepričakovan pojav pri sodobnih športnih copatah Nike. Vendar pa nekatere izdaje vključujejo določene podrobnosti na teh delih, na primer barvna različica We'll Take It From Here, ki ima na petnem delu našite dinamične frekvenčne črte. Tudi podplat je navaden, brez znakov besedila blagovne znamke, čeprav se na srednjem podplatu pojavi napis Air, na podplatu pa ostaja blagovna znamka. Ti dve komponenti sestavljata znano enoto podplata modela Air Force 1 Sculpt in ponujata možnost, da se čevlju doda nekaj tonskih različic. Čeprav imajo nekateri le en odtenek na celotnem podplatu, modeli, kot je Sand Drift, vključujejo dve barvi, kar daje privlačen učinek barvnega blokiranja. Nazadnje, žleb okoli vrha srednjega podplata je brez šivov in tako dopolnjuje podcenjen videz, ki opredeljuje ta racionalizirani model.

  Oceni Nike Air Force 1 Sculpt
  (0)

  SPORTSHOWROOM uporablja piškotke. O naši politiki piškotkov.

  Nadaljuj

  Izberi svojo državo

  Evropi

  Amerike

  Azija Pacifik

  Afrika

  srednji vzhod