SPORTSHOWROOM

Filtriraj po

  • Razvrsti

  • Spol

  • Znamka (Nike)

  • Kolekcija (Air Force 1)

  • Model (Jester XX)

  • Slog

Air Force 1 Jester XX

Nike Air Force 1 Jester XX ima zabavno in nenavadno obliko, ki se ujema z njegovim imenom. Podplat ima običajno tekalno plast s koncentričnimi krogi, preostali del modela pa je prepreden z nenavadnimi značilnostmi. Ustvarjen je posebej za ženske, ima dvignjen vmesni podplat, nad katerim je blatnik s tesnim šivom ob zgornjem robu, ki obkroža celoten čevelj. Pri izdaji Violet Mist, ki je v celoti vijolična, so vsi ti trije elementi v istem tonu, medtem ko se pri nekaterih drugih izvedbah med seboj barvno razlikujejo. Tak primer je različica SE Laser Orange, ki ima črn podplat, bel vmesni podplat in bel blatnik, ki se ujema s svetlo rdečimi in oranžnimi vezalkami. Usnjene plošče zgornjega dela so sešite v ravno površino, tako da so ostale čiste ravne linije, ki dajejo gladek videz. Edini del, ki je prekrit, je nadlaket, ki ohranja dokaj običajen videz. Medtem škatla za prste vsebuje perforacije, ki so razporejene v geometrijsko mrežo. Nad zgornjim delom stopala se nahaja ključavnica za vezalke AF1, ki je pogosto v enakem tonu kot vezalke, ki jih zavaruje, kot na primer pri modelu Triple White. Potem so tu še superge, kot so Floral Print, katerih prozorna dubra je prepletena s sivimi vezalkami.

Sukanci pri modelu Air Force 1 Jester XX so videti, kot da padajo z zunanjega, saj stranski zdrsne čez vmesni podplat, rep medialnega pa se nagne proti istemu elementu, preden izgine v njem. Na vsaki strani je na mestu, kjer bi bil običajno swoosh, označena črtkana črta majhnih luknjic. Tudi peta modela AF1 Jester XX je iz svojega običajnega položaja padla in zdaj leži pod nenavadnim kotom, usmerjena navzdol proti medialni strani vsakega čevlja na robu srednjega podplata, za njo pa trak pete sega do ovratnika. Vanj sta vtisnjena besedilo Nike in šumnik, še več blagovne znamke pa je na oznaki, ki bi bila običajno na jeziku, zdaj pa štrli z mesta, kjer se bočni šumnik stika s peto modela Air Force 1 Jester XX.

Na večini različic tega športnega copata so šumniki, plošča na peti in oznaka z blagovno znamko v istem odtenku, primer tega je barvna različica Light Cream, katere bež zgornji del je v nasprotju s svetlo zeleno barvo na drugih sestavnih delih. To velja tudi za visoki model Nike Air Force 1 Jester XX, katerega ovratnik sega navzgor in čez gleženj ter je pritrjen s trakom z velcro zaponko, ki se zapenja skozi peto ploščo in ovija okoli sprednjega dela goleni. Ta trak ima sistem zapenjanja s kavljem in kovinskim obročem, ki je ponavadi okrašen v istem tonu kot nekateri drugi deli čevlja. Pri barvi Plum Chalk je na primer vijolične barve, ki se ujema z blatnikom, šumniki in peto, hkrati pa je v kontrastu z rožnatim zgornjim delom. Poleg teh razlik ima različica z visokim vrhom celotno besedilo Nike Air vtisnjeno na peto ploščo, sicer pa ima enak neobičajen videz kot različica Low. Številni modeli tako High kot Low različice imajo še zadnjo skupno značilnost, ki je natisnjena na podplatu - ovalno obliko z besedilom Nike in swoosh ob besedah "Engineered for all day everyday comfort", kar ponovno prispeva k izjemnemu videzu tega idiosinkratičnega ženskega modela.

Oceni Nike Air Force 1 Jester XX
(0)

SPORTSHOWROOM uporablja piškotke. O naši politiki piškotkov.

Nadaljuj

Izberi svojo državo

Evropi

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

srednji vzhod