SPORTSHOWROOM

  Filtriraj po

  • Razvrsti

  • Spol

  • Znamka (Nike)

  • Kolekcija (Air Force 1)

  • Model (LXX)

  • Slog

  Air Force 1 LXX

  Nike Air Force 1 LXX je izdelan z natančnimi šivi, kar daje temu ženskemu modelu dobro izdelan videz. To je razvidno iz zgornjega dela, ki ima pri različicah, kot je Sea Glass, netradicionalni swoosh, ki je vodoravno razdeljen na dva dela na delu, ki leži čez sredino stopala. Njegov rep se nahaja na vrhu zadnje plošče, nato pa se ovije pod njo na šivu ob sredini stopala. Ta del swoosha ni povezan z zgornjim delom čez sredino, zato je bolj trak kot prekrivni del. Tam, kjer se konča pod ploščo pete, se tesen šiv ob robu plošče podaljša, postane ohlapnejši in vrezan.

  Na obeh straneh potopljenega srednjega dela stopala se šivi prednjega in zadnjega dela prekrivala le delno dvigajo po straneh modela AF1 LXX. To naredi prostor za sprednjo polovico napisa swoosh, ki poteka pod četrtinskim segmentom, medtem ko kratka črta šivov pritrdi material, bodisi usnje ali semiš, nazaj na čevelj na vrhu. Sprednji del šivanke je vodoravno razdeljen na dva dela, pri čemer je spodnji del prišit spodaj, konica pa je pritrjena z eno samo nitjo. Običajno sta oba dela, ki sestavljata sprednjo polovico logotipa swoosh, v različnih barvah, na primer pri modelu Glacier Blue, kjer je zgornji del logotipa Nike bel, prekrit spodnji del pa je v prijetnem nebesno modrem tonu. Pogosto so izdelani tudi iz različnih materialov, pri čemer imajo različice, kot je Malt, poleg usnja tudi kosmat semiš, pri Vandalized pa je na zgornjem delu nubuk, spodaj pa sintetično usnje. Za zaključek zapletenih šivov se dinamične cikcak linije vlečejo po petnem traku in po spodnjem delu očesne odprtine pod dvozajnimi vezalkami.

  Air Force 1 LXX krasi tudi izrazita blagovna znamka, saj je na petah z debelimi tiskanimi črkami napis "Nike". Na vsakem stopalu sta dve stranski črki v celoti odtisnjeni, medtem ko imata medialni le odtisnjene obrise, kar ustvarja zanimiv zrcalni učinek. Ta odsevni slog se pojavlja tudi prek perforacij, ki pokrivajo le lateralno polovico vsakega prstnega polja, medialna stran pa je gladka.

  Medtem so šumniki na podplatu razdeljeni tako kot na zunanjem in so bili natisnjeni tako, da so obrnjeni v nasprotnih smereh. Dupleji za vezalke imajo v pravokotnem robu vrezano besedilo AF1 in so na voljo v različnih odtenkih, od umazano belega pri barvi Pink Foam do črnega pri barvi Light Orewood Brown. Obliži na tankem jeziku modela LXX so zamenjani, tako da je na notranjem napis Nike Air Force 1, na zunanjem pa so poleg kode QR prikazane informacije o modelu.

  Poleg teh neobičajnih različic je bilo na voljo tudi nekaj izbranih superg LXX, ki so ob ohranitvi Low ovratnika imele bolj konvencionalen videz z uporabo tradicionalnih šumnikov, prstnim delom, ki ima prepoznaven ventilator perforacij, in običajnimi oznakami, vtisnjenimi v jezik in peto. Med njimi so Vachetta Tan z zlatimi vezalkami in voščenim besedilom na podplatu, Toasty z edinstvenimi prešitimi zgornjimi ploščami in University Blue, ki ima na bokih klasične semišaste šumnike. Temu slogu sledijo tudi čevlji iz paketa Floral Pack, čeprav je vsak čevelj v kompletu okrašen s privlačno cvetlično grafiko. Sodelovanje s Swarovskim, ki je bilo tako kot drugi modeli LXX ustvarjeno posebej za ženske, spet meša stvari z ekscentričnimi ploščicami TPU, ki so bile posute z odsevnimi kristali za prepoznaven videz. Model z imenom LXX je izdelala tudi Serena Williams Design Crew. Ima alternativno konstrukcijo, ki vključuje zgornji del z usnjeno prevleko, ki jo na sredini namesto vezalk povezuje zlata zadrga. Ne glede na zapletenost zasnove imajo vse te superge robat videz, ki se odlično ujema z umetniško temo modela Nike Air Force 1 LXX.

  Oceni Nike Air Force 1 LXX
  (0)

  SPORTSHOWROOM uporablja piškotke. O naši politiki piškotkov.

  Nadaljuj

  Izberi svojo državo

  Evropi

  Amerike

  Azija Pacifik

  Afrika

  srednji vzhod