SPORTSHOWROOM

  Filtriraj po

  • Razvrsti

  • Spol

  • Znamka (Nike)

  • Kolekcija (Air Force 1)

  • Model (Upstep)

  • Slog

  Air Force 1 Upstep

  Nike Air Force 1 Upstep se začne na gumijastem podplatu, katerega tekalno površino sestavljajo široko razporejeni koncentrični krogi. Oprijem v obliki zvezde na sprednjem delu podplata se razteza do sprednjega dela prsta, kjer je jasno viden. Model Air Force 1 Upstep, zasnovan izključno kot model za ženske, ima pod peto tehnologijo Air in šiv s šivi, ki obdaja celoten vmesni podplat, ki je bil dvignjen za bolj privzdignjen videz - takšen, zaradi katerega je čevelj dobil svoje ime. Na tej enoti podplata so barve včasih raznolike, kot na primer pri modelu AF1 Upstep Premium Blue Suede, ki ima bledo modri vmesni podplat in gumijast podplat. Drugi modeli pa so enobarvni, kar velja za model Bread and Butter, katerega popolnoma bel podplat je v močnem kontrastu s svetlo rumenim odtenkom, ki prekriva preostali del copata.

  Na zgornjem delu glavne usnjene plošče niso prekrite, temveč so povezane z gladkimi šivi, katerih šivi so skriti, kar daje modelu poenostavljen videz. Drugi elementi zgornjega dela prekrivajo te dele, začenši z ušesnim delom, ki ima na vsaki strani sedem očesc. Njegovi zašiti robovi so rahlo valoviti, medtem ko je konec bolj škatlaste oblike. Vezalke so pritrjene z usnjeno zanko na sredini in vezalko dubrae na dnu, ki je pri večini modelov, kot je Glass Slipper, navadna, pri nekaj izdajah pa je označena z blagovno znamko, na primer pri različici Upstep LX Elevated Excellence, ki ima na modri zunanji strani rdeče in roza cvetlične motive iz bleščic. Perforacije v predelu prstov so pri večini različic modela Air Force 1 Upstep razporejene v obliki mreže, pri različici Upstep BR pa zaradi uporabe Nikejevega materiala Ultramesh na zgornjem delu sploh ni perforacij. Uporaba tega izjemno zračnega in lahkega materiala, ki je med drugim izdan v elegantni črni barvi, pomeni, da perforacije niso potrebne nikjer na zunanjem delu.

  Swooshe se pojavijo na običajnem mestu na obeh straneh sredine stopala, od koder se razširijo nazaj pod ploščo pete. Vsaka ima raven konec z minimalnim zoženjem. Peta ima ob spodnjem robu dve čisti liniji šivov, na sredini pa je odtisnjeno besedilo Nike Air. Tik pod njo se do srednjega podplata spušča petni trak. Velik jezični zavihek ima pod dobro znano blagovno znamko Nike Air napis Air Force 1, podplat pa krasi preprost napis swoosh.

  Poleg modela Air Force Upstep Low je bil izdan tudi model High. Podoben je modelu Low, saj gre za ženski športni copat z okrepljenim srednjim podplatom. Oba sloga imata tudi veliko skupnih značilnosti, glavna razlika pa je visok ovratnik in trak za gleženj, po katerem je bil znan prvotni model AF1 High. Čeprav imata ta dva modela podoben videz, ima Nike Air Force 1 Upstep Warrior precej drugačen videz. Njegov ovratnik je podaljšan še bolj navzgor po nogi, zaradi česar je večji čevelj. Na spodnjem delu čevlja so vidne vrhunske usnjene plošče, kot so blatnik na sprednjem delu stopala, gladka prstna plošča brez perforacij in zadnja prevleka, ki se ob premiku od srednjega podplata navzgor ukrivlja proti peti, nato pa se upogne nazaj proti očesu. Na vrhu tega zadnjega segmenta je trikotna plošča na peti z oznako Nike Air in dvojno linijo šivov po njenem obodu. Prevleka pete se povezuje s širokim gleženjskim trakom, nad katerim se zunanji razteza navzgor čez golen. Ima tudi tradicionalni ušesni del s standardnimi vezalkami in dubrajem za njihovo pritrditev. Na koncu so na bokih okrašeni še šumniki, ki dajejo klasičen občutek modela AF1. S tem se zaključi niz modelov Nike Air Force 1 Upstep - očarljiv model z lastnimi prepričljivimi različicami kultnega izvirnika.

  Oceni Nike Air Force 1 Upstep
  (0)

  SPORTSHOWROOM uporablja piškotke. O naši politiki piškotkov.

  Nadaljuj

  Izberi svojo državo

  Evropi

  Amerike

  Azija Pacifik

  Afrika

  srednji vzhod