SPORTSHOWROOM

Jordan 1 Low

"Bred Toe"

553558-612

Jordan 1 Low 553558-612 01
Jordan 1 Low 553558-612 02
Jordan 1 Low 553558-612 03
Jordan 1 Low 553558-612 04

Ta model Jordan 1 Low ima črne in rdeče odtenke, tudi v sprednjem delu stopala, zaradi česar je dobil vzdevek Bred Toe. To se odraža zlasti v črnem blatniku na sprednjem delu stopala, ki obkroža Gym Red prstni del, ki je označen z vrsto prezračevalnih lukenj za zagotavljanje zračenja na sprednjem delu stopala. Dodatni črni prekrivni elementi so tik za njim in se prekrivajo s črnim očesnim robom na vrhu. Vse to povezujejo črne vezalke, ki ležijo nad črnim jezikom z belo izvezenim logotipom Jumpman. Na črnem podplatu je natisnjen še en emblem, ki se zrcali z emblemom na jeziku in ustvarja privlačno podrobnost, ko čevelj pogledamo od zgoraj.

Na sredini stopala je vidno vrhunsko belo usnje. Na vrhu te plošče so na vsaki stranski steni nameščeni črni šumniki, po sredini pa jo deli ena linija belih šivov. Za to linijo se pojavita še dva segmenta telovadne rdeče barve, eden okoli ovratnika, drugi pa zaobjema spodnjo polovico pete. Med temi ploščami se črni rep vsakega ščipa swoosh in zadnji del srednjega dela stopala združita v niz barvnih prekrival na zadnjem delu stopala.

Podlaga te zasnove je enota gumijastega podplata, katerega zgornji sloj je bel vmesni podplat s teksturirano površino in zračnim blaženjem Air v notranjosti. Medtem ko to zagotavlja udobje, podplat Gym Red dodaja oprijem s kombinacijo krožnih vzorcev oprijema pod sprednjim delom stopala in bolj kockastih oblik pod peto. Na hrbtni strani zgornjega dela se nahaja skrbno izvezen niz kril Air Jordan v beli barvi. Nahajajo se na telovadno rdečem ovoju pete in dajejo copatu nepozaben videz z vseh zornih kotov.

  • Spol Moški
  • Znamka Jordan
  • Kolekcija 1
  • Slog Low
  • Verzija Bred
  • Koda 553558-612

SPORTSHOWROOM uporablja piškotke. O naši politiki piškotkov.

Nadaljuj

Izberi svojo državo

Evropi

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

srednji vzhod