SPORTSHOWROOM

Jordan 1 Low

"Taxi"

553560-701

Jordan 1 Low 553560-701 01
Jordan 1 Low 553560-701 02
Jordan 1 Low 553560-701 03
Jordan 1 Low 553560-701 04

Živahen izbor barv daje temu modelu Jordan 1 Low presenetljiv videz in ga naredi privlačnega. Za to je v veliki meri odgovoren skoraj zlati odtenek rumene barve, znan kot Taxi, ki prekriva podplat in tudi večji del zgornjega dela. Na spodnjem delu čevlja zapolnjuje različne vzorce oprijema, ki copatu zagotavljajo značilen oprijem. V kombinaciji z belim vmesnim podplatom in njegovim polnilom iz mehkih blažilnih materialov zagotavlja trdno podlago za hojo uporabnika.

Medtem zgornji del z zmagovalno barvno paleto dodaja osupljivo estetiko. Za začetek sta prstni del in sredina stopala izdelana iz visokokakovostnega belega usnja, pri čemer je v prvem delu na voljo več zračnih perforacij, drugi pa se zoži v tanek trak, ki sega vse do kosa črnega usnja na sredini pete. Nad tem je nizko izrezan ovratnik prav tako gladek in črn, prav tako kot peta pod njim. Na površini tega zadnjega elementa je umetelno izvezen niz kril Air Jordan z nitjo Taxi, ki na zadnji del stopala vnese rumeno barvo.

Na sprednjem delu stopala se pojavi več zlatih odtenkov, ki prekrivajo blatnik in prevleke za njim, pa tudi naočnik. Črne vezalke se vlečejo čez jezik v barvi Taxi, ki sam po sebi prinaša mehko udobje na zgornji del stopala. Črni logotip Jumpman je všit neposredno v ta jezik, kar je še en opazen kontrast, enak učinek pa se ponovi tudi na podplatu. Tu, obkrožen z rumenimi mrežastimi stenami, ki nežno obdajajo gleženj, je na podplatu Taxi še en črn Jumpman. Nazaj na zunanjem delu se ob vsaki strani v obliki nepozabnega Nike swoosha pojavi zaključna črtica tega sijočega rumenega tona.

  • Spol Otroci
  • Znamka Jordan
  • Kolekcija 1
  • Slog Low
  • Verzija Taxi
  • Koda 553560-701

SPORTSHOWROOM uporablja piškotke. O naši politiki piškotkov.

Nadaljuj

Izberi svojo državo

Evropi

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

srednji vzhod