SPORTSHOWROOM

  Jordan 1 Mid

  "Chicago"

  640734-173

  Jordan 1 Mid 640734-173 01
  Jordan 1 Mid 640734-173 02
  Jordan 1 Mid 640734-173 03
  Jordan 1 Mid 640734-173 04

  Popolna mešanica bele, črne in rdeče barve na tem modnem modelu Jordan 1 Mid ga uvršča med številne oboževalcem najljubše barve iz Chicaga. Kot tak je izdelan na trdnem podplatu Gym Red, katerega krožni in linearni vzorci oprijema zagotavljajo odličen oprijem za uporabnika. Slednje oblike tekalne plasti so pod sprednjim delom stopala, prve pod peto, na sredini podplata je velika vdolbina z vtisnjeno blagovno znamko Nike, prst in večji del srednjega roba pa prekrivajo dvignjene zvezde. Ta močna osnova je še dodatno podkrepljena z dobro oblazinjenim vmesnim podplatom, katerega zunanja stran je bela in rahlo teksturirana, zgornji rob pa krasi trak šivov, ki zagotavlja tako prepričljivo estetiko kot tudi resno udobje pod nogami.

  Zgornji del je sestavljen iz različnih usnjenih plošč v treh tonih, po katerih je zasnova Chicago tako dobro znana. Najprej je tu bela prstna obloga, ki vsebuje zračno perforacijo, okoli nje pa je blatnik v barvi Gym Red. Za njim se dvigneta še dve rdeči prevleki, ki označujeta povezavo med sprednjim in srednjim delom stopala, katerih boki so beli. V živahnem odtenku telovadno rdeče barve je tudi obloga za očesom, prav tako pa tudi ovitek ovratnika za njim. Na ovratniku pod tem zadnjim prekrivanjem je vidno črno tumbirano usnje, medtem ko je peta popolnoma bela. Z zgornjega roba te plošče izhaja najlonski zavihek v barvi telovadne rdeče, ki se zavihti navzgor in se pritrdi na šiv na zgornji strani ovratnika ter tako ponuja priročen način za natikanje čevlja.

  V notranjosti je copat podložen s prijetno črno tkanino, ki prekriva tudi zadnjo stran jezika, beli našitek pa vnaša kontrast na njegovo površino. Medtem je na sprednji strani jezika, ki je v celoti bela, všita še ena etiketa, tokrat v barvi Gym Red z belim Jumpmanom, ki skače čez njeno sredino. Črne vezalke se križajo čez jezik in se ujemajo z drznimi črtami iz tumbriranega usnja, ki so nameščene na obeh straneh. Na koncu je v stranski ovitek ovratnika vtisnjen niz črnih kril Air Jordan Wings, ki dopolnjuje ta klasični srednji del modela Jordan 1.

  SPORTSHOWROOM uporablja piškotke. O naši politiki piškotkov.

  Nadaljuj

  Izberi svojo državo

  Evropi

  Amerike

  Azija Pacifik

  Afrika

  srednji vzhod