SPORTSHOWROOM

  Jordan 1 Retro High x Spider-Man

  "Origin Story"

  575441-602

  Jordan 1 Retro High x Spider-Man 575441-602 01
  Jordan 1 Retro High x Spider-Man 575441-602 02
  Jordan 1 Retro High x Spider-Man 575441-602 03
  Jordan 1 Retro High x Spider-Man 575441-602 04

  Ta barvita športna copata Jordan 1 Retro High x Spider-Man je bila ustvarjena skupaj s filmom iz leta 2018, ki je spremljal začetek poti junaka Milesa Moralesa, da bi postal kultni superjunak. Njen vzdevek Origin Story odraža to, njena barvna shema pa posnema videz oboževalcem priljubljene barve Chicago, vendar s tonskimi spremembami, ki se priklanjajo Spider-Manovi obleki. Ena od teh sprememb je modra barva gumijastega podplata čevlja, ki zaradi svoje prosojne barve daje ledeni videz. Oblike oprijema so podobne tistim na drugih modelih AJ1, s koncentričnimi obroči pod sprednjim delom stopala in izboklinami okoli pete na obeh straneh dela z blagovno znamko Nike na sredini podplata.

  Sledi bel vmesni podplat z rahlo teksturirano površino, katerega zgornji rob je obrobljen s pasom belih šivov, ki so postavljeni v plitvo utorbo. V njem se nahaja poskočen inkapsuliran Air, ki ga obdaja mehka pena - duet materialov za blaženje, ki uporabniku zagotavlja maksimalno podporo. Osnovni sloj zgornjega dela je prav tako iz tumbiranega usnja v elegantni beli barvi. Pokaže se na prstnem delu, katerega linije perforacij pomagajo ohranjati hladno stopalo, in na srednjem delu stopala, ki se proti peti zožuje. Po bokih se raztezajo drzni črni črtali, ki so v močnem kontrastu z belo barvo teh zadnjih delov, preden se na drugih prekrivnih delih pojavi svetel ton telovadne rdeče barve. Ti so namenjeni blatniku sprednjega dela stopala in dvema prekrivnima plastema za njim, pa tudi oblogam za oči, pete in ovitku ovratnika. Vsak od teh živo rdečih kosov usnja je okrašen z odsevnimi pikami - subtilna referenca na zgodnje stripe o Spider-Manu.

  Črne vezalke se zavežejo nad napihnjenim belim jezikom, ki ima na vrhu všito etiketo Photo Blue. Gimnastično rdeče besedilo Nike Air izstopa na tej etiketi v tonski komparaciji, ki se ponovi v notranjosti čevlja na Photo Blue podlogi za nogavice. Oblazinjena notranja podloga je črne barve, ki se ujema z zunanjim delom ovratnika, saj celoten element služi zaščiti gležnja zaradi visokega kroja. Na koncu je na stranskem ovitku ovratnika nameščen par Air Jordan Wings v črni barvi, ki zaokrožuje to osupljivo hollywoodsko sodelovanje.

  SPORTSHOWROOM uporablja piškotke. O naši politiki piškotkov.

  Nadaljuj

  Izberi svojo državo

  Evropi

  Amerike

  Azija Pacifik

  Afrika

  srednji vzhod