SPORTSHOWROOM

  Jordan 1 Retro Mid

  "Chicago"

  554725-605

  Jordan 1 Retro Mid 554725-605 01
  Jordan 1 Retro Mid 554725-605 02
  Jordan 1 Retro Mid 554725-605 03
  Jordan 1 Retro Mid 554725-605 04

  Uporaba živahnega rdečega odtenka ob črno-belih tonih na tej majici Jordan 1 Retro Mid jo uvršča na seznam osupljivih chicaških barvnih odtenkov, poimenovanih po ekipi NBA Bulls Michaela Jordana. Model je zgrajen na podplatu iz gume v barvi Gym Red, ki združuje krožne in linearne linije oprijema za visoko raven oprijema pod nogami. Pod sredino stopala je tudi nejasno šesterokotna vdolbina z vtisnjeno blagovno znamko Nike, medtem ko srednji podplat preide v belo barvo za privlačen kontrast. V notranjosti te zadnje značilnosti je žep iz poskočnega zraka Nike Air, obdan s penasto podlogo, ki uporabniku nudi udobno blaženje pod nogami.

  Trpežne usnjene plošče so bile nato položene druga na drugo, da so ustvarile znano obliko zgornjega dela modela AJ1. Tu so večinoma v telovadni rdeči barvi, ki v svetlem tonu prekriva obloge prednjega dela stopala, plošče srednjega dela stopala, peto, ovitek ovratnika in obesek za oči. Čisto beli deli zapolnjujejo preostale plošče v predelu prstov in ovratnika, stranski ščitniki pa dodajajo dodatne tonske spremembe in so ponovno izdelani iz gladkega belega usnja. Na peti se logotipa Nike srečata v pravokotniku telovadno rdeče barve, ki se nahaja malo za črnim logotipom Air Jordan Wings, odtisnjenim na stranskem ovratniku.

  V notranjosti se pojavijo še bolj dinamične spremembe tonov, saj je mehka notranja podloga črna, vložek pa telovadno rdeč. Na slednjem je natisnjena črna silhueta Jumpman, beli obliž pa popestri črn material, ki prekriva zadnji del jezika. Sprednja stran jezika je prav tako črna, vendar so vezalke, ki jo križajo, telovadno rdeče z vtkanimi pikami črne niti. Na koncu se na črni nalepki jezika pojavi še en odtenek telovadno rdeče barve v obliki silhuete Jumpmana nad besedo "Air", s čimer se ta drzni športni copat zaključi s presenetljivo različico slavnega logotipa blagovne znamke.

  SPORTSHOWROOM uporablja piškotke. O naši politiki piškotkov.

  Nadaljuj

  Izberi svojo državo

  Evropi

  Amerike

  Azija Pacifik

  Afrika

  srednji vzhod