SPORTSHOWROOM

  Nike Dunk Low

  "Triple Pink"

  DH9756-600

  Nike Dunk Low DH9756-600 01
  Nike Dunk Low DH9756-600 02
  Nike Dunk Low DH9756-600 03
  Nike Dunk Low DH9756-600 04

  Zaradi treh dopolnilnih odtenkov rožnate barve, ki jih najdemo v tem modelu Nike Dunk Low, se ga je prijel vzdevek Barbie. Srednja nežno rožnata je najsvetlejši od teh odtenkov in je osnova za druga dva. Izpolnjuje sredino stopala in prstnega dela ter se pojavlja v ozkem pasu okoli ovratnika in pete. Nežni trakovi šivov tvorijo linije na odseku med zadnjim prekrivnim delom in panelom pete, ki sta v naslednjem odtenku, ki krasi ta copat - rožnati peni. Poleg teh dveh usnjenih prekrival se ta globlja rožnata barva pojavlja tudi na očesnem vložku in blatniku sprednjega dela stopala.

  Perforacije v predelu prstov zagotavljajo odlično prezračevanje na sprednjem delu stopala, medtem ko notranja podloga iz mehke mrežice, ki izkazuje več srednje nežno rožnatih odtenkov, zagotavlja, da ima zadnji del stopala prostor za dihanje. Medtem se na zgornjem delu stopala srednje nežno rožnate vezalke povezujejo z jezikom v isti barvi. V etiketo na zgornjem robu jezika je všito besedilo Nike v tretji in najbolj sijoči roza barvi, ki jo najdemo na tem dizajnu. Njegovo ime je Hyper Pink in poudarja druge elemente blagovne znamke copata, vključno z napisom Nike, izvezenim na petah, besedilom na podplatu in šumniki, ki segajo po vsaki od stranic copata in ustvarjajo dinamičen videz.

  Podplat je napolnjen z udobnim blaženjem iz pene za mehak korak, njegova zunanjost pa nadaljuje barvno shemo zgornjega dela v srednje mehki rožnati barvi. Pod njim gumijasti podplat ponovno preide v rožnato peno, kar ustvari nežen kontrast. Njegova površina je zaznamovana z vzorci oprijema različnih oblik, od krogov in ravnih črt pod sprednjim delom stopala do štirikotnih izboklin pod peto. Vse to daje čevlju trden oprijem, preden zadnji del blagovne znamke Nike na sredini podplata zaključi to graciozno zasnovo.

  • Spol Otroci
  • Znamka Nike
  • Kolekcija Dunk
  • Style Low
  • Barva Roza
  • Šport Prosti čas
  • Koda DH9756-600

  SPORTSHOWROOM uporablja piškotke. O naši politiki piškotkov.

  Nadaljuj

  Izberi svojo državo

  Evropi

  Amerike

  Azija Pacifik

  Afrika

  srednji vzhod